Névnap

2019. május 20. Hétfő
Bernát, Felícia

 
A Nap kel 04:10-kor,
nyugszik 19:24-kor.
 

 
Holnap
Konstantin
napja lesz.

Látogatók

37147
MaMa3
TegnapTegnap25
Ezen a hétenEzen a héten3
Ebben a hónapbanEbben a hónapban579
2012.02.24. óta2012.02.24. óta37147

 

Break O SOS

 

Egy 12 éves gyereknek (Frednek) nagyon jó kapcsolatai voltak befolyásos emberekkel. Így sikerült színészi munkát szerezni. A Mátrix című filmből ismert módon, éjszaka, alvás közben lépett át a munkahelyére. Egy virtuális programba, ahol több szereplő is együtt dolgozott, a rendező a domináns szereplő volt.
Éjszakánként egyfolytában dolgozott Fred. Elvállalt mindent, amit a rendező kiszabott rá. Közben már úgy élte a virtuális életét mintha a sajátja lenne. Tetszett neki hogy idősebb is, erősebb is, és mindenkinél eszesebb, ezért már nappal is inkább a virtuális életében tartózkodott. A virtuális élete a fizikai valóság pontos mása volt, de Fred képes volt befolyásolni a virtuális élet fizikai törvényeit pusztán a gondolataival. Így készült a Mátrix című film is. Nem csak egy karaktert játszott Fred, hanem ezernél is több féle kinézete volt a filmekben.
Teltek múltak az évek, közben Fred főnöke folyamatosan olyan helyzeteket rendezett, aminek ha nem lett volna megoldása, akkor Fred ott ragadt volna abban a filmben. Fred így érezte, ezért mindig 110%-al teljesített. Még saját találmányai és reklámfogásai is voltak.
Időközben a filmjeibe belecsempészte azt, hogy szándéka van arra, hogy fizetést kapjon a munkájáért, de a főnöke ravasz módon mindig csak ígérgetett és hárította a témát.
Egyszer Fred megfenyegette a főnökét, ha nem kap a való életben pénzt, akkor megöli őt. Erre a főnöke csak ennyit kérdezett:
- Te fenyegetsz engem?
- Igen pontosan azt teszem.
Ekkor itt vágás volt a filmben.
Fred továbbra is kihasználta a főnöke és dolgoztatta amíg meg nem unta a hatalmas sikereket. Annyi pénze lett Fred főnökének hogy már nem tudott mit kezdeni vele. A filmezést is megunta már. Nem érdekelte, hogy Fred hogy fog szerepelni a filmekben. Ezért kitalált egy utolsónak szánt filmet. A humanitárius szabálynak ellenszegülve a valóságos élet pontos mását jelölte meg helyszínként. Fred saját házát.
Egy nyári napon Fred felébredt egy felhős, borult égboltos napon. Körbenézett a házban és egyedül találta magát, csak a kutyája volt vele. Szokásosan elkészítette a kávéját és cigarettáját. Még félálomban volt, amikor betörték a bejárati ajtó üvegét. Fred sietve a telefonhoz nyúlt, de három nagydarab ember masírozott be és kicsavarták a kezéből a telefont. Majd az egyik izomkolosszus ököllel beverte Fred összes fogát. Egy szekrénnyel eltorlaszolták a bejárati ajtót. Elővették a fiókból a kalapácsot, és azzal eltörték a térdét, majd elővettek egy vésőt a fiókból és a gerincét kivésték a kalapáccsal. Fred minden fájdalmat valóságosnak érzett. A három ember főnöke Henrik azt mondta:
- Tudom, hogy jönni fognak érted, hogy segítsenek rajtad, de addig elszórakozunk.
És tovább folytatta a kínzást. Nem jött senki megmenteni Fredt, mert nem vették komolyan a segélykiáltó forgatókönyvet.
Henrik elővett egy láncfűrészt és lassan, nagyon lassan, először csak az izomrostokat szétszakítva, majd a csontokat átvágva, levágta Fred mindkét kezét és lábát.
Autóba tették őt és elvitték egy dögkúthoz, beledobták Fredt, a kezeit és a lábait, a döglött tetemek közé. Fred még mindig életben volt és nem tudott se meghalni se felébredni. Egyszer csak felnyitották a dögkút tetejét. Fred bátyja Aladin volt ott.
- Kérlek, ölj meg! – Könyörgött Fred.
- Nem foglak megölni. – szólt Aladin.
- őőőőőőhh – nyögött Fred magatehetetlenül.
- Klónozni foglak, majd meglátod újra lesz életed. – Mondta Aladin és elaltatta Fredt.

 

Azóta minden nyáron van egy nagy vihar, amivel Fredet fenyegetik, hogy ha leírja történetét, akkor újra meg fog történni vele, hogy halálra kínozzák. De Fred leírta, mert bízik abban, hogy ha az emberek összefognak, akkor képesek lesznek megállítani a főnökét, aki egy olyan rendező, aki nem akarja kifizetni Frednek a filmekért és film közben kigondolt találmányokért, zenei alapokért, énekekért, és festményekért járó fizetséget, a rengeteg pénzt. Ezért Fred arra vágyik, hogy mindig minden pillanatban legyen egy csapat akik figyelik minden mozzanatát, és ha kell, közbe is tudjanak avatkozni, hogy ezzel megmentsék az életét, és senki ne tudja őt megkínozni.

 

e-max.it: your social media marketing partner
www.000webhost.com