Névnap

2019. május 20. Hétfő
Bernát, Felícia

 
A Nap kel 04:10-kor,
nyugszik 19:24-kor.
 

 
Holnap
Konstantin
napja lesz.

Látogatók

37147
MaMa3
TegnapTegnap25
Ezen a hétenEzen a héten3
Ebben a hónapbanEbben a hónapban579
2012.02.24. óta2012.02.24. óta37147
Szóval ha most arra vár a nép, hogy hirtelen megváltozik a jelen, akkor hiába várják. Ugyanis már megtörtént minden, ami esetlegesen változott.
Ha volt időutazás, akkor annak az eseménynek a következményeit már átéltük. Nem kell várni rá, hogy egyik pillanatról a másikra hirtelen megjelenik egy doboz aminek a belsejében emberek újra és újra játsszák a filmes szerepeiket, amiket aztán nullákra és egyesekre osztva átlagosan fél óra alatt gyakorlatilag a Föld csaknem bármely pontján le tud tölteni az ember.
Ki tudja, hogy ezek a technológiák valóban ilyen "rövid" idő alatt kifejlődtek, vagy az időutazás játszik-e közre? persze ez még nem zárja ki, hogy van elágazás, csak azt mi nem észleljük, mert az új elágazás új dimenziókat szül(het) és itt most nem a 2D 3D dimenzióra gondolok, hanem a Sliders című sorozat féle dimenzióra. Vagyis alternatív valóságokra. (Ha jól emlékszem ott dimenzióknak nevezték ezeket.)
Ezt úgy lehet elképzelni, mintha az univerzumunk egy hatalmas végtelen merevlemez háttértár lenne, ami folyamatosan minden fájlról "Mentés Másként" parancsokat osztogat. És az események hatására alternatív Galaxisok jönnek létre. Minden galaxisban van egy Föld, ami úgy változik hogy 1 ember hogyan dönt 1 aktuális döntési elágazásban. És itt látszik hogy milyen nagy is a végtelen. ugyanis nem csak 1 ember él a Földön, és nem csak 1 döntési szituáció létezik.
Felmerülhet a kérdés, hogy hogyan és miért keletkeznek alternatív valóságok. Itt megint a számítógép példája jön elő: Hogy hogyan? Úgy mint egy merevlemezen a Mentés Másként parancs hatására. És miért? Mert az univerzum működés közben a változások hatására automatikusan új verziókat hoz létre de a régit nem törli. Mint egy számítógép amin egy képet szerkeszt az ember, és a változtatások hatására mindig új és új kép fájl jön létre. A számítógép ezeket a változatokat törli. De az univerzum nem töröl.
e-max.it: your social media marketing partner
www.000webhost.com